alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : VICENTE, EDUARDO [Author]
References found : 12 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 12
select
to print
 Chaud, Saula Goulart, Sgarbieri, Valdemiro Carlos and Vicente, Eduardo Influência de frações da parede celular de levedura (Saccharomyces cerevisiae) sobre alguns parâmetros nutricionais de ratos em crescimento. Rev. Nutr., Abr 2008, vol.21, no.2, p.137-147. ISSN 1415-5273


   2 / 12
select
to print
 Arisseto, Adriana Pavesi et al. Ésteres de cloropropanóis e de glicidol em alimentos. Quím. Nova, 2013, vol.36, no.9, p.1406-1415. ISSN 0100-4042


   3 / 12
select
to print
 Corsini, Mara da Silva et al. Perfil de ácidos graxos e avaliação da alteração em óleos de fritura. Quím. Nova, 2008, vol.31, no.5, p.956-961. ISSN 0100-4042


   4 / 12
select
to print
 Camargo, Mônica C. R, Antoniolli, Paula R and Vicente, Eduardo HPLC-FLD simultaneous determination of 13 polycyclic aromatic hydrocarbons: validation of an analytical procedure for soybean oils. J. Braz. Chem. Soc., July 2011, vol.22, no.7, p.1354-1361. ISSN 0103-5053


   5 / 12
select
to print
 Arisseto, Adriana Pavesi et al. Estimate of dietary intake of chloropropanols (3-MCPD and 1,3-DCP) and health risk assessment. Ciênc. Tecnol. Aliment., Feb 2013, vol.33, suppl.1, p.125-133. ISSN 0101-2061


   6 / 12
select
to print
 Grizotto, Regina Kitagawa et al. Evaluation of the quality of a molded sweet biscuit enriched with okara flour. Ciênc. Tecnol. Aliment., May 2010, vol.30, suppl.1, p.270-275. ISSN 0101-2061


   7 / 12
select
to print
 Oliveira, Nelma de Mello Silva et al. Avaliação físico-química de filés de tilápia (Oreochromis niloticus) submetidos à sanitização. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2008, vol.28, no.1, p.83-89. ISSN 0101-2061


   8 / 12
select
to print
 Machado, Rita Margarete Donato et al. Presença dos ácidos benzóico e sórbico em vinhos e sidras produzidos no Brasil. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2007, vol.27, no.4, p.847-850. ISSN 0101-2061


   9 / 12
select
to print
 Chaud, Saula Goulart et al. Influência de frações da parede celular de levedura (Saccharomyces cerevisiae) sobre os índices séricos de glicose e lipídios, microbiota intestinal e produção de ácidos graxos voláteis (AGV) de cadeias curtas de ratos em crescimento. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2007, vol.27, no.2, p.338-348. ISSN 0101-2061


   10 / 12
select
to print
 Vicente, Eduardo and Toledo, Maria Cecília de Figueiredo Desenvolvimento de metodologia para determinação de 4-cloroanilina em frangos por cromatografia gasosa - espectrometria de massas: análise em tecidos tratados com digluconato de clorhexidina após o processamento térmico. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2003, vol.23, p.71-78. ISSN 0101-2061


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information