alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : VILAS BOAS, EDUARDO VALERIO DE BARROS [Author]
References found : 53 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 6 go to page                


   1 / 53
select
to print
 Gonçalves, Gilma Auxiliadora Santos et al. Qualidade do pequi submetido ao cozimento após congelamento por diferentes métodos e tempos de armazenamento. Rev. Ceres, Out 2010, vol.57, no.5, p.581-588. ISSN 0034-737X


   2 / 53
select
to print
 MORZELLE, MARESSA CALDEIRA et al. CARACTERIZAÇÃO QUÍMICA E FÍSICA DE FRUTOS DE CURRIOLA, GABIROBA E MURICI PROVENIENTES DO CERRADO BRASILEIRO. Rev. Bras. Frutic., Mar 2015, vol.37, no.1, p.96-103. ISSN 0100-2945


   3 / 53
select
to print
 Almeida, Gustavo Costa et al. Atraso do amadurecimento de banana 'Maçã' pelo 1-MCP, aplicado previamente à refrigeração. Rev. Bras. Frutic., Ago 2006, vol.28, no.2, p.319-321. ISSN 0100-2945


   4 / 53
select
to print
 Dollhojo, Ellen Toews et al. Avaliação da qualidade de manga 'palmer' tratada com 1-metilciclopropeno e armazenada sob refrigeração e condição ambiente. Rev. Bras. Frutic., Mar 2009, vol.31, no.1, p.28-38. ISSN 0100-2945


   5 / 53
select
to print
 Pinheiro, Ana Carla Marques et al. Amadurecimento de bananas 'maçã' submetidas ao 1-metilciclopropeno (1-MCP). Rev. Bras. Frutic., Abr 2007, vol.29, no.1, p.1-4. ISSN 0100-2945


   6 / 53
select
to print
 Pinheiro, Ana Carla Marques, Vilas Boas, Eduardo Valério de Barros and Mesquita, Caroline Teixeira Ação do 1-metilciclopropeno (1-MCP) na vida de prateleira da banana 'maçã'. Rev. Bras. Frutic., Abr 2005, vol.27, no.1, p.25-28. ISSN 0100-2945


   7 / 53
select
to print
 Vilas Boas, Brígida Monteiro et al. Avaliação da qualidade de mangas 'Tommy Atkins' minimamente processadas. Rev. Bras. Frutic., Dez 2004, vol.26, no.3, p.540-543. ISSN 0100-2945


   8 / 53
select
to print
 Vilas Boas, Brígida Monteiro et al. Qualidade pós-colheita de melão 'Orange Flesh' minimamente processado armazenado sob refrigeração e atmosfera modificada. Rev. Bras. Frutic., Dez 2004, vol.26, no.3, p.424-427. ISSN 0100-2945


   9 / 53
select
to print
 Damiani, Clarissa et al. Antioxidant potential of Psidium guinnensis Sw. jam during storage. Pesqui. Agropecu. Trop., Mar 2012, vol.42, no.1, p.90-98. ISSN 1983-4063


   10 / 53
select
to print
 Damiani, Clarissa et al. Doces de corte formulados com casca de manga. Pesqui. Agropecu. Trop., Set 2011, vol.41, no.3, p.360-369. ISSN 1983-4063


page 1 of 6 go to page                
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information