alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : VIOTTO, WALKIRIA HANADA [Author]
References found : 8 [refine]
Displaying: 1 .. 8   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 8
select
to print
 Xavier, Ana Augusta Odorissi et al. Desenvolvimento e validação de método espectrofotométrico para determinação de corante à base de luteína adicionado em iogurte desnatado. Quím. Nova, 2012, vol.35, no.10, p.2057-2062. ISSN 0100-4042


   2 / 8
select
to print
 Kubo, Mirian Tiaki Kaneiwa et al. Transference of lutein during cheese making, color stability, and sensory acceptance of prato cheese. Ciênc. Tecnol. Aliment., Feb 2013, vol.33, suppl.1, p.82-88. ISSN 0101-2061


   3 / 8
select
to print
 De Rensis, Christiane Maciel Vasconcellos Barros, Petenate, Ademir José and Viotto, Walkiria Hanada Caracterização físico-química, reológica e sensorial de queijos tipo Prato com teor reduzido de gordura. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2009, vol.29, no.3, p.488-494. ISSN 0101-2061


   4 / 8
select
to print
 Cunha, Clarissa Reschke da et al. Efeito do fator de concentração do retentado na composição e proteólise de queijo minas frescal de baixo teor de gordura fabricado por ultrafiltração. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jan 2002, vol.22, no.1, p.82-87. ISSN 0101-2061


   5 / 8
select
to print
 Cunha, Clarissa Reschke da et al. Efeito do fator de concentração do retentado o rendimento de queijo minas frescal de baixo teor de gordura fabricado por ultrafiltração. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jan 2002, vol.22, no.1, p.76-81. ISSN 0101-2061


   6 / 8
select
to print
 VEIGA, Pricila Grego and VIOTTO, Walkiria Hanada FABRICAÇÃO DE QUEIJO PETIT SUISSE POR ULTRAFILTRAÇÃO DE LEITE COAGULADO: EFEITO DO TRATAMENTO TÉRMICO DO LEITE NO DESEMPENHO DA MEMBRANA. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2001, vol.21, no.3, p.267-272. ISSN 0101-2061


   7 / 8
select
to print
 Fachin, Luciano et al. Evaluation of culture media for counts of Bifidobacterium animalis subsp. lactis Bb 12in yoghurt after refrigerated storage. Braz. J. Microbiol., June 2008, vol.39, no.2, p.357-361. ISSN 1517-8382


   8 / 8
select
to print
 Moriya, Juliana et al. Evaluation of culture media for counts of Bifidobacterium animalis in the presence of yoghurt bacteria. Braz. J. Microbiol., Dec 2006, vol.37, no.4, p.516-520. ISSN 1517-8382


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information