alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : WOSIACKI, GILVAN [Author]
References found : 30 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 3 go to page          


   1 / 30
select
to print
 Prestes, Rosilene A. et al. Caracterização por ressonância magnética nuclear de sucos de maçã obtidos por preparações enzimáticas. Quím. Nova, 2012, vol.35, no.6, p.1141-1145. ISSN 0100-4042


   2 / 30
select
to print
 Almeida, Denise M. et al. Propriedades físicas, químicas e de barreira em filme formados por blenda de celulose bacteriana e fécula de batata. Polímeros, 2013, vol.23, no.4, p.538-546. ISSN 0104-1428


   3 / 30
select
to print
 Canteri, Maria H. G. et al. Pectina: da matéria-prima ao produto final. Polímeros, 2012, vol.22, no.2, p.149-157. ISSN 0104-1428


   4 / 30
select
to print
 Marcon, Márcia V. et al. Pectins from apple pomace. Polímeros, June 2005, vol.15, no.2, p.127-129. ISSN 0104-1428
    · abstract in english    · text in english


   5 / 30
select
to print
 Zielinski, Acácio Antonio Ferreira et al. Development and optimization of a HPLC-RI method for the determination of major sugars in apple juice and evaluation of the effect of the ripening stage. Food Sci. Technol (Campinas), Mar 2014, vol.34, no.1, p.38-43. ISSN 0101-2061
    · abstract in english    · text in english


   6 / 30
select
to print
 Vieira, Renato Giovanetti et al. Chemical pattern of brazilian apples: a chemometric approach based on the Fuji and Gala varieties. Ciênc. Tecnol. Aliment., June 2011, vol.31, no.2, p.418-426. ISSN 0101-2061


   7 / 30
select
to print
 Coelho, Laylla Marques and Wosiacki, Gilvan Avaliação sensorial de produtos panificados com adição de farinha de bagaço de maçã. Ciênc. Tecnol. Aliment., Set 2010, vol.30, no.3, p.582-588. ISSN 0101-2061


   8 / 30
select
to print
 Zardo, Danianni Marinho et al. Intensidade de pigmentação vermelha em maçãs e sua relação com os teores de compostos fenólicos e capacidade antioxidativa. Ciênc. Tecnol. Aliment., Mar 2009, vol.29, no.1, p.148-154. ISSN 0101-2061


   9 / 30
select
to print
 Nogueira, Alessandro et al. Influência do processamento no teor de minerais em sucos de maçãs. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2007, vol.27, no.2, p.259-264. ISSN 0101-2061


   10 / 30
select
to print
 Oliveira, Maria Carolina Santos de et al. Avaliação do método de liquefação enzimática na extração de suco de maçã. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2006, vol.26, no.4, p.906-915. ISSN 0101-2061


page 1 of 3 go to page          
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information