alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : YAMAMOTO, LILIAN YUKARI [Author]
References found : 17 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 17
select
to print
 Colombo, Ronan Carlos et al. Biometric description of fruits and seeds, germination and imbibition pattern of desert rose [Adenium obesum (Forssk.), Roem. & Schult.]. J. Seed Sci., Dec 2015, vol.37, no.4, p.206-213. ISSN 2317-1537


   2 / 17
select
to print
 KOYAMA, RENATA et al. ANÁLISE SENSORIAL DO SUCO INTEGRAL DE UVA ‘ISABEL’ SUBMETIDA À APLICAÇÃO DE ÁCIDO ABSCÍSICO. Rev. Bras. Frutic., Dez 2015, vol.37, no.4, p.893-901. ISSN 0100-2945


   3 / 17
select
to print
 Borges, Rogério de Sá et al. Ciclo de produção e demanda térmica de clones da videira 'Concord' sobre diferentes porta-enxertos. Rev. Bras. Frutic., Dez 2014, vol.36, no.4, p.884-891. ISSN 0100-2945


   4 / 17
select
to print
 Assis, Adriane Marinho de, Roberto, Sergio Ruffo and Yamamoto, Lilian Yukari 'Haruna': uma nova mutação somática natural da videira 'Itália'. Rev. Bras. Frutic., Mar 2013, vol.35, no.1, p.325-328. ISSN 0100-2945


   5 / 17
select
to print
 Roberto, Sergio Ruffo et al. 'Black star': uma mutação somática natural da uva fina de mesa cv. Brasil. Rev. Bras. Frutic., Set 2012, vol.34, no.3, p.947-950. ISSN 0100-2945


   6 / 17
select
to print
 Yamamoto, Lilian Yukari et al. Produção e características físico-químicas dos cachos da videira 'BRS Clara' sob cobertura plástica e sombrite em safra fora de época. Rev. Bras. Frutic., Mar 2012, vol.34, no.1, p.160-166. ISSN 0100-2945


   7 / 17
select
to print
 Assis, Adriane Marinho de et al. Evolução da maturação e características físico-químicas e produtivas das videiras 'BRS Carmem' e 'Isabel'. Rev. Bras. Frutic., Out 2011, vol.33, no.spe1, p.493-498. ISSN 0100-2945


   8 / 17
select
to print
 Yamamoto, Lilian Yukari et al. Color of berry and juice of 'Isabel' grape treated with abscisic acid in different ripening stages. Pesq. agropec. bras., Dec 2015, vol.50, no.12, p.1160-1167. ISSN 0100-204X


   9 / 17
select
to print
 Roberto, Sergio Ruffo et al. Ethephon use and application timing of abscisic acid for improving color of 'Rubi' table grape. Pesq. agropec. bras., July 2013, vol.48, no.7, p.797-800. ISSN 0100-204X


   10 / 17
select
to print
 Unemoto, Lilian Keiko et al. Cultivo de bastão-do-imperador sob diferentes espaçamentos em clima subtropical. Cienc. Rural, Dez 2012, vol.42, no.12, p.2153-2158. ISSN 0103-8478


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information