alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : YUYAMA, LUCIA KIYOKO OZAKI [Author]
References found : 19 [refine]
Displaying: 1 .. 10   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 2 go to page        


   1 / 19
select
to print
 Fujimori, Elizabeth et al. Anemia em gestantes brasileiras antes e após a fortificação das farinhas com ferro. Rev. Saúde Pública, Dez 2011, vol.45, no.6, p.1027-1035. ISSN 0034-8910


   2 / 19
select
to print
 Schwertz, Maíra Cássia et al. Efeito hipolipidêmico do suco de camu-camu em ratos. Rev. Nutr., Fev 2012, vol.25, no.1, p.35-44. ISSN 1415-5273


   3 / 19
select
to print
 Yuyama, Lucia Kiyoko Ozaki et al. Percepção e compreensão dos conceitos contidos na Escala Brasileira de Insegurança Alimentar, em comunidades indígenas no estado do Amazonas, Brasil. Rev. Nutr., Ago 2008, vol.21, p.53s-63s. ISSN 1415-5273


   4 / 19
select
to print
 Toaiari, Sirlene Duarte Alves et al. Biodisponibilidade de ferro do açaí (Euterpe oleracea Mart.) e da farinha de mandioca fortificada com ferro em ratos. Rev. Nutr., Jun 2005, vol.18, no.3, p.291-299. ISSN 1415-5273


   5 / 19
select
to print
 Tuma, Rahilda Brito et al. Impacto da farinha de mandioca fortificada com ferro aminoácido quelato no nível de hemoglobina de pré-escolares. Rev. Nutr., Jan 2003, vol.16, no.1, p.29-39. ISSN 1415-5273


   6 / 19
select
to print
 Yuyama, Lucia Kiyoko Ozaki et al. Desenvolvimento e aceitabilidade de geléia dietética de cubiu (Solanum sessiliflorum Dunal). Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2008, vol.28, no.4, p.929-934. ISSN 0101-2061


   7 / 19
select
to print
 Yuyama, Lucia Kiyoko Ozaki et al. Processamento e avaliação da vida-de-prateleira do tucumã (Astrocaryum aculeatum Meyer) desidratado e pulverizado. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2008, vol.28, no.2, p.408-412. ISSN 0101-2061


   8 / 19
select
to print
 Maeda, Roberto Nobuyuki et al. Estabilidade de ácido ascórbico e antocianinas em néctar de camu-camu (Myrciaria dubia (H. B. K.) McVaugh). Ciênc. Tecnol. Aliment., Jun 2007, vol.27, no.2, p.313-316. ISSN 0101-2061


   9 / 19
select
to print
 VÁSQUEZ, Alba Luz et al. Biodisponibilidade de Zinco da dieta dos pré-escolares e o efeito da adição da farinha de Banana (Musa paradisiaca). estudo em Ratos. Acta Amaz., Dez 2000, vol.30, no.4, p.641-641. ISSN 0044-5967


   10 / 19
select
to print
 YUYAMA, Lucia Kiyoko Ozaki et al. Açaí (Euterpe oleracea mart.) e camu-camu (Myrciaria dubia (H.B.K.) Mc Vaugh) possuem ação anti anêmica?. Acta Amaz., Dez 2002, vol.32, no.4, p.625-625. ISSN 0044-5967


page 1 of 2 go to page        
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information