alphabetic list of serialssubject list of serialsserials search author indexsubject index
Library collection

Database : article
Search on : ZACARCHENCO, PATRICIA BLUMER [Author]
References found : 5 [refine]
Displaying: 1 .. 5   in format [ISO 690]
Curriculum: Lattes

page 1 of 1


   1 / 5
select
to print
 Zacarchenco, Patrícia Blumer and Massaguer-Roig, Salvador Avaliação sensorial, microbiológica e de pós-acidificação durante a vida-de-prateleira de leites fermentados contendo Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium longum e Lactobacillus acidophilus. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2004, vol.24, no.4, p.674-679. ISSN 0101-2061


   2 / 5
select
to print
 Cunha, Clarissa Reschke da et al. Efeito do fator de concentração do retentado na composição e proteólise de queijo minas frescal de baixo teor de gordura fabricado por ultrafiltração. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jan 2002, vol.22, no.1, p.82-87. ISSN 0101-2061


   3 / 5
select
to print
 Cunha, Clarissa Reschke da et al. Efeito do fator de concentração do retentado o rendimento de queijo minas frescal de baixo teor de gordura fabricado por ultrafiltração. Ciênc. Tecnol. Aliment., Jan 2002, vol.22, no.1, p.76-81. ISSN 0101-2061


   4 / 5
select
to print
 ZACARCHENCO, Patrícia Blumer et al. Ocorrência de Bacillus sporothermodurans em leite UAT/UHT brasileiro e a influência do tratamento térmico. Ciênc. Tecnol. Aliment., Dez 2000, vol.20, no.3, p.363-368. ISSN 0101-2061


   5 / 5
select
to print
 Zacarchenco, Patrícia Blumer and Massaguer-Roig, Salvador Properties of Streptococcus thermophilus fermented milk containing variable concentrations of Bifidobacterium longum and Lactobacillus acidophilus. Braz. J. Microbiol., Sept 2006, vol.37, no.3, p.338-344. ISSN 1517-8382


page 1 of 1
   


Refine the search
  Database : article Advanced form   
Search for : Free form    Basic form

    Search in field  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/PAHO/WHO - Latin American and Caribbean Center on Health Sciences Information