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Pesquisa : BARBOSA, MARIA IVONE MARTINS JACINTHO [Autor]
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 JORGE, MARCOS FILGUEIRAS et al. PHYSICOCHEMICAL CHARACTERISTICS, ANTIOXIDANT CAPACITY AND PHENOLIC COMPOUNDS OF TOMATOES FERTIGATED WITH DIFFERENT NITROGEN RATES. Rev. Caatinga, Mar 2017, vol.30, no.1, p.237-243. ISSN 1983-2125


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 Melo, Jair Martins Maria Cavalcante et al. Aspectos microbiológicos e informação nutricional de molho de tomate orgânico oriundo da agricultura familiar. Braz. J. Food Technol., Maio 2012, vol.15, no.spe, p.18-22. ISSN 1981-6723


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 Landim, Ana Paula Miguel, Barbosa, Maria Ivone Martins Jacintho and Júnior, José Lucena Barbosa Influence of osmotic dehydration on bioactive compounds, antioxidant capacity, color and texture of fruits and vegetables: a review. Cienc. Rural, Oct 2016, vol.46, no.10, p.1714-1722. ISSN 0103-8478


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 Silva, Andréa dos Anjos, Barbosa Junior, José Lucena and Barbosa, Maria Ivone Martins Jacintho Farinha de banana verde como ingrediente funcional em produtos alimentícios. Cienc. Rural, Dez 2015, vol.45, no.12, p.2252-2258. ISSN 0103-8478


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