lista alfabética de periódicoslista por assuntopesquisa de títulos índice de autoresíndice de assuntos
Coleção da biblioteca

Base de dados : article
Pesquisa : DEMIATE, IVO MOTTIN [Autor]
Referências encontradas : 44 [refinar]
Mostrando: 1 .. 10   no formato [ISO 690]
Curriculum: Lattes

página 1 de 5 ir para página              


   1 / 44
seleciona
para imprimir
 Beltrame, Flávio Luís et al. A quantitative validated method using liquid chromatography and chemometric analysis for evaluation of raw material oF Maytenus ilicifolia (Schrad.) Planch., Celastraceae. Quím. Nova, 2012, vol.35, no.2, p.327-331. ISSN 0100-4042
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   2 / 44
seleciona
para imprimir
 Shirai, Marianne Ayumi et al. Poly(lactic acid)/thermoplastic starch sheets: effect of adipate esters on the morphological, mechanical and barrier properties. Polímeros, Mar 2016, vol.26, no.1, p.66-73. ISSN 0104-1428
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   3 / 44
seleciona
para imprimir
 Almeida, Vanessa Soltes de et al. Thermal, Morphological, and Mechanical Properties of Regular and Waxy Maize Starch Films Reinforced with Cellulose Nanofibers (CNF). Mat. Res., 2020, vol.23, no.2. ISSN 1516-1439
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   4 / 44
seleciona
para imprimir
 Pereira, Antonio Carlos Prestes et al. Assessment of physicochemical, textural and microbiological properties of brazilian white mold surface-ripened cheeses: a technological approach. Cienc. Rural, 2020, vol.50, no.1. ISSN 0103-8478


   5 / 44
seleciona
para imprimir
 Vidal, Alessandra Roseline et al. Enzymatic hydrolysis (pepsin) assisted by ultrasound in the functional Properties of hydrolyzates from different collagens. Cienc. Rural, 2018, vol.48, no.3. ISSN 0103-8478


   6 / 44
seleciona
para imprimir
 Prestes, Rosa Cristina, Carneiro, Eliana Beleski Borba and Demiate, Ivo Mottin Hydrolyzed collagen, modified starch and guar gum addition in turkey ham. Cienc. Rural, July 2012, vol.42, no.7, p.1307-1313. ISSN 0103-8478


   7 / 44
seleciona
para imprimir
 Zielinski, Acácio Antonio Ferreira et al. Blackberry (Rubus spp.): influence of ripening and processing on levels of phenolic compounds and antioxidant activity of the 'Brazos' and 'Tupy' varieties grown in Brazil. Cienc. Rural, Apr 2015, vol.45, no.4, p.744-749. ISSN 0103-8478


   8 / 44
seleciona
para imprimir
 Barretti, Bárbara Ruivo Válio et al. Combination of organic acids and heat-moisture treatment on the normal and waxy corn starch: thermal, structural, pasting properties, and digestibility investigation. Food Sci. Technol, 2020, no.ahead. ISSN 0101-2061
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   9 / 44
seleciona
para imprimir
 OLIVEIRA, Daniele Iensen de et al. Traditional sour cassava starch obtained with alterations in the solar drying stage. Food Sci. Technol, 2020, no.ahead. ISSN 0101-2061
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   10 / 44
seleciona
para imprimir
 ZIELINSKI, Acácio Antonio Ferreira et al. A multivariate approach to differentiate yerba mate (Ilex paraguariensis) commercialized in the southern Brazil on the basis of phenolics, methylxanthines and in vitro antioxidant activity. Food Sci. Technol, Sept 2020, vol.40, no.3, p.645-652. ISSN 0101-2061
    · resumo em inglês    · texto em inglês


página 1 de 5 ir para página              
   


Refinar a pesquisa
  Base de dados : article Formulário avançado   
Pesquisar por : Formulário livre    Formulário básico

    Pesquisar no campo  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/OPAS/OMS - Centro Latino-Americano e do Caribe de Informação em Ciências da Saúde