Coleção da biblioteca
Base de dados :
article
Pesquisa :
DEMIATE, IVO MOTTIN [Autor]
Referências encontradas :
44
[
refinar
]
Mostrando:
1 .. 10
no formato [
ISO 690
]
Curriculum:
Lattes
página 1 de 5
ir para página
1 / 44
seleciona
para imprimir
Beltrame, Flávio Luís et al.
A quantitative validated method using liquid chromatography and chemometric analysis for evaluation of raw material oF
Maytenus ilicifolia
(Schrad.) Planch., Celastraceae
.
Quím. Nova
, 2012, vol.35, no.2, p.327-331. ISSN 0100-4042
·
resumo em inglês
·
texto em inglês
2 / 44
seleciona
para imprimir
Shirai, Marianne Ayumi et al.
Poly(lactic acid)/thermoplastic starch sheets: effect of adipate esters on the morphological, mechanical and barrier properties
.
Polímeros
, Mar 2016, vol.26, no.1, p.66-73. ISSN 0104-1428
·
resumo em inglês
·
texto em inglês
3 / 44
seleciona
para imprimir
Almeida, Vanessa Soltes de et al.
Thermal, Morphological, and Mechanical Properties of Regular and Waxy Maize Starch Films Reinforced with Cellulose Nanofibers (CNF)
.
Mat. Res.
, 2020, vol.23, no.2. ISSN 1516-1439
·
resumo em inglês
·
texto em inglês
4 / 44
seleciona
para imprimir
Pereira, Antonio Carlos Prestes et al.
Assessment of physicochemical, textural and microbiological properties of brazilian white mold surface-ripened cheeses: a technological approach
.
Cienc. Rural
, 2020, vol.50, no.1. ISSN 0103-8478
·
resumo em inglês
|
português
·
texto em inglês
5 / 44
seleciona
para imprimir
Vidal, Alessandra Roseline et al.
Enzymatic hydrolysis (pepsin) assisted by ultrasound in the functional Properties of hydrolyzates from different collagens
.
Cienc. Rural
, 2018, vol.48, no.3. ISSN 0103-8478
·
resumo em inglês
|
português
·
texto em inglês
6 / 44
seleciona
para imprimir
Prestes, Rosa Cristina, Carneiro, Eliana Beleski Borba and Demiate, Ivo Mottin
Hydrolyzed collagen, modified starch and guar gum addition in turkey ham
.
Cienc. Rural
, July 2012, vol.42, no.7, p.1307-1313. ISSN 0103-8478
·
resumo em inglês
|
português
·
texto em inglês
7 / 44
seleciona
para imprimir
Zielinski, Acácio Antonio Ferreira et al.
Blackberry (Rubus spp.): influence of ripening and processing on levels of phenolic compounds and antioxidant activity of the 'Brazos' and 'Tupy' varieties grown in Brazil
.
Cienc. Rural
, Apr 2015, vol.45, no.4, p.744-749. ISSN 0103-8478
·
resumo em inglês
|
português
·
texto em inglês
8 / 44
seleciona
para imprimir
Barretti, Bárbara Ruivo Válio et al.
Combination of organic acids and heat-moisture treatment on the normal and waxy corn starch: thermal, structural, pasting properties, and digestibility investigation
.
Food Sci. Technol
, 2020, no.ahead. ISSN 0101-2061
·
resumo em inglês
·
texto em inglês
9 / 44
seleciona
para imprimir
OLIVEIRA, Daniele Iensen de et al.
Traditional sour cassava starch obtained with alterations in the solar drying stage
.
Food Sci. Technol
, 2020, no.ahead. ISSN 0101-2061
·
resumo em inglês
·
texto em inglês
10 / 44
seleciona
para imprimir
ZIELINSKI, Acácio Antonio Ferreira et al.
A multivariate approach to differentiate
yerba mate
(
Ilex paraguariensis
) commercialized in the southern Brazil on the basis of phenolics, methylxanthines and
in vitro
antioxidant activity
.
Food Sci. Technol
, Sept 2020, vol.40, no.3, p.645-652. ISSN 0101-2061
·
resumo em inglês
·
texto em inglês
página 1 de 5
ir para página
Refinar a pesquisa
Base de dados :
article
Formulário avançado
Pesquisar por :
Formulário livre
Formulário básico
Pesquisar
no campo
1
Todos os índices
Palavras do título
Autor
Registro de Ensaios Clínicos
Assunto
Resumo
Ano de publicação
Tipo de artigo
Afiliação - Organização
Afiliação - País, País
2
and
or
and not
Todos os índices
Palavras do título
Autor
Registro de Ensaios Clínicos
Assunto
Resumo
Ano de publicação
Tipo de artigo
Afiliação - Organização
Afiliação - País, País
3
and
or
and not
Todos os índices
Palavras do título
Autor
Registro de Ensaios Clínicos
Assunto
Resumo
Ano de publicação
Tipo de artigo
Afiliação - Organização
Afiliação - País, País
Search engine:
iAH
powered by
WWWISIS
BIREME/OPAS/OMS - Centro Latino-Americano e do Caribe de Informação em Ciências da Saúde