lista alfabética de periódicoslista por assuntopesquisa de títulos índice de autoresíndice de assuntos
Coleção da biblioteca

Base de dados : article
Pesquisa : GARCIA, EA [Autor]
Referências encontradas : 40 [refinar]
Mostrando: 1 .. 10   no formato [ISO 690]

página 1 de 4 ir para página            


   1 / 40
seleciona
para imprimir
 Montenegro, AT et al. METHODS TO EVALUATE THE EGGSHELL QUALITY OF TABLE EGGS. Braz. J. Poult. Sci., 2019, vol.21, no.3. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   2 / 40
seleciona
para imprimir
 Pelicia, K et al. BEAK TRIMMING BY INFRARED RADIATION OF LAYERS. Braz. J. Poult. Sci., 2019, vol.21, no.1. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   3 / 40
seleciona
para imprimir
 Vieira Filho, JA et al. Production Indicators and Levels of Corticosterone in Pullets Treated with Beak-Trimming Protocols. Rev. Bras. Cienc. Avic., Mar 2018, vol.20, no.1, p.63-70. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   4 / 40
seleciona
para imprimir
 Alves, MCF et al. Equilibrium Condition during Locomotion and Gait in Broiler Chickens. Rev. Bras. Cienc. Avic., Sept 2016, vol.18, no.3, p.419-426. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   5 / 40
seleciona
para imprimir
 Pelicia, K et al. Chicken Meat Submitted to Gamma Radiation and Packed with or without Oxygen. Rev. Bras. Cienc. Avic., June 2015, vol.17, no.2, p.255-261. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   6 / 40
seleciona
para imprimir
 Faitarone, ABG et al. Yolk Color and Lipid Oxidation of the Eggs of Commercial White Layers Fed Diets Supplemented with Vegetable Oils. Rev. Bras. Cienc. Avic., Mar 2016, vol.18, no.1, p.9-16. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   7 / 40
seleciona
para imprimir
 Berto, DA et al. Effects of dietary clinoptilolite and calcium levels on the performance and egg quality of commercial layers. Rev. Bras. Cienc. Avic., Sept 2013, vol.15, no.3, p.263-268. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   8 / 40
seleciona
para imprimir
 Berto, DA et al. Effects of dietary clinoptilolite and calcium levels on uric acid and calcium blood concentrations and bone quality of commercial layers. Rev. Bras. Cienc. Avic., June 2013, vol.15, no.2, p.145-150. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   9 / 40
seleciona
para imprimir
 Faitarone, ABG et al. Cholesterol levels and nutritional composition of commercial layers eggs fed diets with different vegetable oils. Rev. Bras. Cienc. Avic., Mar 2013, vol.15, no.1, p.31-37. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   10 / 40
seleciona
para imprimir
 Katayama, ERi et al. Salmonella Enteritidis in the eggs of Japanese quails (Coturnix coturnix japonica - Temminck & Schlegel, 1849) fed diets with different calcium and phosphorus levels. Rev. Bras. Cienc. Avic., Mar 2013, vol.15, no.1, p.27-30. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


página 1 de 4 ir para página            
   


Refinar a pesquisa
  Base de dados : article Formulário avançado   
Pesquisar por : Formulário livre    Formulário básico

    Pesquisar no campo  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/OPAS/OMS - Centro Latino-Americano e do Caribe de Informação em Ciências da Saúde