lista alfabética de periódicoslista por assuntopesquisa de títulos índice de autoresíndice de assuntos
Coleção da biblioteca

Base de dados : article
Pesquisa : LAURENTIZ, AC [Autor]
Referências encontradas : 13 [refinar]
Mostrando: 1 .. 10   no formato [ISO 690]

página 1 de 2 ir para página        


   1 / 13
seleciona
para imprimir
 Rubio, MS et al. Performance and Serum Biochemical Profile of Broiler Chickens Supplemented with Piper Cubeba Ethanolic Extract. Braz. J. Poult. Sci., 2019, vol.21, no.1. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   2 / 13
seleciona
para imprimir
 Assuena, V et al. Effect of dietary phytase suplementation on the performance, bone densitometry, and phosphorus and nitrogen excretion of broilers. Rev. Bras. Cienc. Avic., Mar 2009, vol.11, no.1, p.25-30. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   3 / 13
seleciona
para imprimir
 Silva, PRL et al. Blood serum components and serum protein test of Hybro-PG broilers of different ages. Rev. Bras. Cienc. Avic., Dec 2007, vol.9, no.4, p.229-232. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   4 / 13
seleciona
para imprimir
 Araújo, LF et al. Different criteria for feed formulation based on digestible amino acids for broilers. Rev. Bras. Cienc. Avic., Dec 2006, vol.8, no.4, p.227-231. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   5 / 13
seleciona
para imprimir
 Casartelli, EM et al. Sunflower meal in commercial layer diets formulated on total and digestible amino acids basis. Rev. Bras. Cienc. Avic., Sept 2006, vol.8, no.3, p.167-171. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   6 / 13
seleciona
para imprimir
 Casartelli, EM et al. Commercial laying hen diets formulated according to different recommendations of total and digestible amino acids. Rev. Bras. Cienc. Avic., Sept 2005, vol.7, no.3, p.177-180. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   7 / 13
seleciona
para imprimir
 Filardi, RS et al. Pearl millet utilization in ccommercial laying hen diets formulated on a total or digestible amino acid basis. Rev. Bras. Cienc. Avic., June 2005, vol.7, no.2, p.99-105. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   8 / 13
seleciona
para imprimir
 Casartelli, EM et al. Effect of phytase in laying hen diets with different phosphorus sources. Rev. Bras. Cienc. Avic., June 2005, vol.7, no.2, p.93-98. ISSN 1516-635X
    · resumo em inglês    · texto em inglês


   9 / 13
seleciona
para imprimir
 Borges, SA et al. Efeito da Proteína Bruta e de Diferentes Balanços Eletrolíticos das Dietas Sobre o Desempenho de Frangos no Período Inicial. Rev. Bras. Cienc. Avic., Maio 2002, vol.4, no.2, p.155-161. ISSN 1516-635X


   10 / 13
seleciona
para imprimir
 Borges, SA et al. Electrolytic Balance in Broiler Chicks During the First Week of Age. Rev. Bras. Cienc. Avic., May 2002, vol.4, no.2, p.149-153. ISSN 1516-635X


página 1 de 2 ir para página        
   


Refinar a pesquisa
  Base de dados : article Formulário avançado   
Pesquisar por : Formulário livre    Formulário básico

    Pesquisar no campo  
1  
2
3
 
           



Search engine: iAH powered by WWWISIS

BIREME/OPAS/OMS - Centro Latino-Americano e do Caribe de Informação em Ciências da Saúde