person Carolina Tatagiba da Rocha
schoolDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, MG, Brasil.Universidade Federal de Viçosa (UFV)BrazilViçosa, MG, BrazilDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, MG, Brasil.
person Evelyn Campos Paiva da Silva
schoolDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, MG, Brasil.Universidade Federal de Viçosa (UFV)BrazilViçosa, MG, BrazilDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, MG, Brasil.
person Paulo César Stringheta
schoolDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, MG, Brasil.Universidade Federal de Viçosa (UFV)BrazilViçosa, MG, BrazilDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, MG, Brasil.
person Daniele de Almeida Paula
*
schoolInstituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Paraná (IFPR), Campus Assis Chateaubriand, PR, Brasil Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Paraná (IFPR)BrazilCampus Assis Chateaubriand, PR, BrazilInstituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Paraná (IFPR), Campus Assis Chateaubriand, PR, Brasil
person Sergio Antônio Fernandes
schoolDepartamento de Química, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, MG, Brasil.Universidade Federal de Viçosa (UFV)BrazilViçosa, MG, BrazilDepartamento de Química, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, MG, Brasil.
person Marcos Roberto Moacir Ribeiro Pinto
schoolInstituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Espírito Santo (IFES), Campus Venda Nova do Imigrante, ES, Brasil.Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Espírito Santo (IFES)BrazilCampus Venda Nova do Imigrante, ES, BrazilInstituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Espírito Santo (IFES), Campus Venda Nova do Imigrante, ES, Brasil.
person Afonso Mota Ramos
schoolDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, MG, Brasil.Universidade Federal de Viçosa (UFV)BrazilViçosa, MG, BrazilDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Viçosa (UFV), Viçosa, MG, Brasil.
DECLARATION OF CONFLICT OF INTEREST
The authors declare no conflict of interest. The founding sponsors had no role in the design of the study; in the collection, analyses, or interpretation of data; in the writing of the manuscript, and in the decision to publish the results.
groupsAUTHORS’ CONTRIBUTIONS
All authors contributed equally for the conception and writing of the manuscript. All authors critically revised the manuscript and approved of the final version.