SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.29 issueUNICOBamboo as a raw material for the paper industry: studies of three cooking processes with Bambusa tuldoides Munro author indexsubject indexarticles search
Home Pagealphabetic serial listing  

Services on Demand

Journal

Article

Indicators

Related links

Share


Bragantia

Print version ISSN 0006-8705On-line version ISSN 1678-4499

Abstract

GARGANTINI, H.; LEITE, N.; HUNGRIA, L. S.  and  VENTURINI, W. R.. Efeito de micronutrientes na produção e no tipo de tubérculos de batata, em cultura efetuada em solos de várzea do Vale do Paraíba. Bragantia [online]. 1970, vol.29, n.unico, pp.1-10. ISSN 0006-8705.  http://dx.doi.org/10.1590/S0006-87051970000100001.

Trabalho executado para estudar a influência, na produção e no tipo dos tubérculos, dos micronutrientes - ferro, cobre, zinco, molibdênio, manganês e boro - sobre a cultura da batata (Solanum tuberosum, L.), em solos de várzea do Vale do Paraíba. Os resultados de produção mostraram elevado efeito do boro e do molibdênio. Os outros micronutrientes não apresentaram efeito algum.

        · abstract in English     · text in Portuguese     · Portuguese ( pdf epdf )

 

Creative Commons License All the contents of this journal, except where otherwise noted, is licensed under a Creative Commons Attribution License