SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.34 número12Resposta do tifton 85 a doses de nitrogênio e intervalos de cortesDecomposição e liberação de nutrientes da palhada de cana-de-açúcar em campo índice de autoresíndice de assuntospesquisa de artigos
Home Pagelista alfabética de periódicos  

Serviços Personalizados

Journal

Artigo

Indicadores

Links relacionados

Compartilhar


Pesquisa Agropecuária Brasileira

versão impressa ISSN 0100-204Xversão On-line ISSN 1678-3921

Resumo

NASCIMENTO, Tânia Brito do; RAMOS, José Darlan  e  MENEZES, Josivan Barbosa. Physical characteristics of the yellow passion fruit produced in different seasons. Pesq. agropec. bras. [online]. 1999, vol.34, n.12, pp.2353-2358. ISSN 0100-204X.  https://doi.org/10.1590/S0100-204X1999001200023.

The research aimed at evaluating the physical alterations of the yellow passion fruit (Passiflora edulis f. flavicarpa Degener), produced in different seasons in the South of Minas Gerais State, Brazil. The experimental design used was a completely randomized one, with three treatments (seasons): GS1 (May to July/1995), low temperature and rainfall; GS2 (October to December/1995), moderate temperature and rainfall, and GS3 (January to March/1996), high temperature and rainfall, ten replications and five fruits per plot. The fruits produced in GS2 were significantly better for mass, length, diameter and number of seeds, but GS1 provided the smallest rind thickness and highest juice content

        · resumo em Português     · texto em Português     · Português ( pdf )

 

Creative Commons License Todo o conteúdo deste periódico, exceto onde está identificado, está licenciado sob uma Licença Creative Commons