SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.7 issue1Corte de tubérculos de batatinha (Solatium tuberosum L.): parte I - Estudos comparativos sôbre plantio de tubérculos inteiros, e cortados em "ápice" e "base" author indexsubject indexarticles search
Home Pagealphabetic serial listing  

Services on Demand

Journal

Article

Indicators

Related links

Share


Bragantia

Print version ISSN 0006-8705

Bragantia vol.7 no.1 Campinas  1947

https://doi.org/10.1590/S0006-87051947000100002 

Ácido cianídrico em algumas variedades de mandioca

 

 

Francisco Alves Correia

 

 

Texto completo disponível apenas em PDF.

Full text available only in PDF format.

 

 

LITERATURA CITADA

1.  Collens, A. E. Bitter and sweet cassava — hydrocyanic contents. Bui. Dept. Agr. Trinidad and Tobago 14 : 54-56. 1915.         [ Links ]

2.  Godói, Juvenal Mendes de. Em Fecularia e Amidonaria, 2.ª Ed., pág. 23.         [ Links ]

3.  Tread well, F. P. Em Manuel de Chimie Analytique, vol. 2, pág. 662, 4.ª Ed., 1934.         [ Links ]

4.  Zehntner, L. Em Estudo sôbre algumas variedades de mandiocas brasileiras. Soe. Nac. de Agr. Rio. Imprensa Inglesa, 1919.         [ Links ]

Creative Commons License All the contents of this journal, except where otherwise noted, is licensed under a Creative Commons Attribution License