SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.71 issue3Shelf life of minimally processed pineapples treated with ascorbic and citric acids author indexsubject indexarticles search
Home Pagealphabetic serial listing  

Services on Demand

Article

Indicators

Related links

  • On index processCited by Google
  • Have no similar articlesSimilars in SciELO
  • On index processSimilars in Google

Share


Bragantia

Print version ISSN 0006-8705

Bragantia vol.71 no.3 Campinas  2012

http://dx.doi.org/10.1590/S0006-87052012000300020 

ERRATA

 

 

Pág. 388

Tabela 2 - 2.ª coluna

Onde se lê: 0,59 g

Leia-se: 0,59 b

 

Pág. 392

Agradecimentos

Onde se lê:

Os autores agradecem ao Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPq) e pelo apoio financeiro e às empresas MecPlant e Amafibra- Fibras e Substratos Agrícolas da Amazônia Ltda., pelo fornecimento dos substratos testados.

Leia-se:

Os autores agradecem ao Conselho Nacional de Desenvolvimento Científico e Tecnológico (CNPq) pelo apoio financeiro e às empresas MecPlant e Amafibra- Fibras e Substratos Agrícolas da Amazônia Ltda., pelo fornecimento dos substratos testados.

Creative Commons License