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Refining of buriti oil (Mauritia flexuosa) originated from the brazilian cerrado: physicochemical, thermal-oxidative and nutritional implications

ADDITIONS AND CORRECTIONS

Refining of buriti oil (Mauritia flexuosa) originated from the brazilian cerrado: physicochemical, thermal-oxidative and nutritional implications

Jailane de Souza AquinoI, * * e-mail: lalaaquino@hotmail.com ; Débora C. N. de Pontes PessoaII; Kassandra de Lourdes G. V. AraújoIII; Poliana S. EpaminondasIV; Alexandre Ricardo P. SchulerV; Antônio G. de SouzaVI; Tânia Lúcia M. StamfordII

IDepartamento de Nutrição (CCS). Departamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos. Departamento de Química (CCEN),Universidade Federal da Paraíba, Campus I, Cidade Universitária, s/n, Castelo Branco, 58051-900 João Pessoa-PB, Brazil

IIDepartamento de Nutrição (CCS). Departamento de Engenharia Química (CTG), Universidade Federal de Pernambuco, Campus Recife, s/n, Cidade Universitária, 50670901 Recife-PE, Brazil

IIIDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos. Departamento de Química (CCEN),Universidade Federal da Paraíba, Campus I, Cidade Universitária, s/n, Castelo Branco, 58051-900 João Pessoa-PB, Brazil

IVSetor de Agroindústria, Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia (IFPB), Campus Sousa, Jardim Sorrilândia, 58800-970 Sousa-PB, Brazil

VDepartamento de Engenharia Química (CTG), Universidade Federal de Pernambuco, Campus Recife, s/n, Cidade Universitária, 50670901 Recife-PE, Brazil

VIDepartamento de Química (CCEN),Universidade Federal da Paraíba, Campus I, Cidade Universitária, s/n, Castelo Branco, 58051-900 João Pessoa-PB, Brazil

Vol. 23, No. 2, 212-219, 2012

http://dx.doi.org/10.1590/S0103-50532012000200004

Page 217, Table 3

The fatty acid palmitoleic (C16:1) was in the percentage of 19.6 on crude oil of buriti and percentage of 19.4 in refined oil from buriti.

Will change to:

The fatty acid palmitic acid (C16:0) is in the percentage of 19.6 on crude oil of buriti and percentage of 19.4 in refined oil from buriti.

We acknowledge Prof. Luis-Felipe Gutierrez for bringing this mistake to our attention.

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  • Datas de Publicação

    • Publicação nesta coleção
      22 Abr 2014
    • Data do Fascículo
      Abr 2014
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