SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.40 issue9Control of non meat ingredients for meat injection and marinationv.40, n.4, p.907-912, abr, 2010 author indexsubject indexarticles search
Home Pagealphabetic serial listing  

Services on Demand

Journal

Article

  • Portuguese (pdf)
  • Article in xml format
  • How to cite this article
  • SciELO Analytics
  • Curriculum ScienTI
  • Automatic translation

Indicators

Related links

Share


Ciência Rural

Print version ISSN 0103-8478

Cienc. Rural vol.40 no.9 Santa Maria Sept. 2010

http://dx.doi.org/10.1590/S0103-84782010000900031 

v.39, n.4, p.1227-1230, jul, 2009

 

Artigo originalmente publicado com nome e afiliação do autor Rogério Rodrigues Santos errados

 

Modificação da técnica de abordagem ventral à articulação atlantoxial sem a secção do músculo esternotireóideo

 

Modification of ventral technique approach to the articulation atlantoxial with no section of the muscle sternothyreoid

 

 

Rafael FestugattoI, I; Alexandre MazzantiII; Alceu Gaspar RaiserII; Charles PelizzariI; Diego Vilibaldo BeckmannI; Fernanda Souza Barbosa da SilvaI; Rogério Rodrigues SantosIV; Dakir PolidoroIII

IPrograma de Pós-graduação em Medicina Veterinária (PPGMV), Centro de Ciências Rurais (CCR), Universidade Federal de Santa Maria (UFSM). Avenida Roraima, n°. 1000, Bairro Camobi, 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil. E-mail: rfestuga@yahoo.com.br
IIDepartamento de Clínica de Pequenos Animais, CCR, UFSM, Santa Maria, RS, Brasil
IIICurso de Medicina Veterinária, CCR, UFSM, Santa Maria, RS, Brasil
IVPrograma de Pós-graduação em Cirurgia Veterinaria, Universidade Estadual Paulista (Unesp), Jaboticabal, SP, Brasil

 

Para html e PDF, acesse, respectivamente:
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782009000400043&lng=en&nrm=iso&tlng=pt

http://www.scielo.br/pdf/cr/v39n4/a148cr597.pdf

Creative Commons License All the contents of this journal, except where otherwise noted, is licensed under a Creative Commons Attribution License