SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.49 número4Hambúrgueres vegetais de fibra de caju e feijão-caupi: formulação, caracterização e estabilidade durante armazenamento congelado índice de autoresíndice de assuntospesquisa de artigos
Home Pagelista alfabética de periódicos  

Serviços Personalizados

Journal

Artigo

Indicadores

Links relacionados

Compartilhar


Revista Ciência Agronômica

versão impressa ISSN 0045-6888versão On-line ISSN 1806-6690

Rev. Ciênc. Agron. vol.49 no.4 Fortaleza out./dez. 2018

http://dx.doi.org/10.5935/1806-6690.20180081 

Corrige o artigo: 10.5935/1806-6690.20180060

ERRATA

ERRATA

In the article “Growth and bromatological characteristics of Brachiaria decumbens and Brachiaria ruziziensis under shading and nitrogen”, published in Volume 3 of Volume 49 of the Revista Ciência Agronômica on page 533, which reads:

Figure 3 Root mass in response to shade levels (%) and N doses 

Read:

Figure 3 Root mass in response to shade levels (%) and N doses 

Creative Commons License This is an Open Access article distributed under the terms of the Creative Commons Attribution License, which permits unrestricted use, distribution, and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited.