SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
available issuesvol.12 issue1-3vol.12 issue7-9 author indexsubject indexarticles search
Home Pagealphabetic serial listing   RSS

Bragantia
Print version ISSN 0006-8705On-line version ISSN 1678-4499

 

Table of contents
Bragantia vol.12 no.4-6 Campinas Apr./June 1952

Melhoramento do cafeeiro: IV - Café Mundo Novo
Carvalho, A.; Krug, C. A.; Mendes, J. E. T.; Antunes Filho, H.; Morais, Hélio de; Aloisi Sobrinho, J.; Morais, M. Vieira de; Rocha, T. Ribeiro da

        · abstract in English | Portuguese     · text in Portuguese     · Portuguese ( pdf )
 
Genética de Coffea: XIV - Hereditariedade do cálice petalóide em Coffea arábica L. Var. calycanthema K.M.C.
Carvalho, A.

        · abstract in English | Portuguese     · text in Portuguese     · Portuguese ( pdf )
 
Melhoramento do cafeeiro: V - Melhoramento por hibridação
Krug, C. A.; Carvalho, A.

        · abstract in English | Portuguese     · text in Portuguese     · Portuguese ( pdf )
 
Observações citológicas em Coffea: XIX - Microsporogênese em Coffea dewevrei
Medina, Dixier M.

        · abstract in English     · text in Portuguese     · Portuguese ( pdf )
 
Genética de Coffea: XV - Hereditariedade dos característicos principais de Coffea arabica L. Var. semperflorens K.M.C.
Carvalho, A.; Krug, C. A.

        · abstract in English | Portuguese     · text in Portuguese     · Portuguese ( pdf )
 
Taxonomia de Coffea arabica L. V: algumas recombinações genéticas
Carvalho, A.

        · abstract in English | Portuguese     · text in Portuguese     · Portuguese ( pdf )
 
Melhoramento do cafeeiro: VI - estudo e interpretação, para fins de seleção, de produções individuais na variedade bourbon
Carvalho, Alcides

        · abstract in English     · text in Portuguese     · Portuguese ( pdf )
 
Taxonomia de Coffea arabica L. VI: caracteres morfológicos dos haplóides
Carvalho, A.

        · abstract in English | Portuguese     · text in Portuguese     · Portuguese ( pdf )
 

Creative Commons License All the contents of this journal, except where otherwise noted, is licensed under a Creative Commons Attribution License