SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
números disponiblesvol.36 número4vol.37 número1 índice de autoresíndice de assuntospesquisa de artigos
Home Pagelista alfabética de periódicos   RSS

Food Science and Technology
versão impressa ISSN 0101-2061versão On-line ISSN 1678-457X

 

5o. Simpósio de Segurança Alimentar: Alimentação e Saúde

Sumário
Food Sci. Technol (Campinas) vol.36  supl.1 Campinas jul. 2016

 Review
  
 ·  5th Food Safety and Security Symposium: food and health
NITZKE, Julio Alberto; CLADERA, Florencia; THYS, Roberta; DA CRUZ, Fabiana Thomé; MARTINELLI, Sônia

        · resumo em Inglês     · texto em Inglês     · Inglês ( pdf )
  
 Research Paper
  
 ·  Inactivation of Staphylococcus aureus in raw salmon with supercritical CO2 using experimental design
CUPPINI, Mônica; ZENI, Jamile; BARBOSA, Juliana; FRANCESCHI, Elton; TONIAZZO, Geciane; CANSIAN, Rogério Luis

        · resumo em Inglês     · texto em Inglês     · Inglês ( pdf )
  
 ·  Food production in solidarity economy: an issue that goes beyond laws
WESCHENFELDER, Simone; OLIVEIRA, Bruna de; BAGATINI, Luiza Barth; SAUERESSIG, Micheli; WILHELM, Cecília Colling; VIANA, André Luciano

        · resumo em Inglês     · texto em Inglês     · Inglês ( pdf )
  
 ·  Sensory response and physical characteristics of gluten-free and gum-free bread with chia flour
HUERTA, Katira da Mota; ALVES, Jamila dos Santos; SILVA, Ariádni Franco Coelho da; KUBOTA, Ernesto Hashime; ROSA, Claudia Severo da

        · resumo em Inglês     · texto em Inglês     · Inglês ( pdf )
  
 ·  Food access and consumption in a rural settlement in Castanhal, PA, Brazil
PORTAL, Riziane Duarte; LIMA, Suely Cristina Gomes de; JOELE, Maria Regina S. Peixoto

        · resumo em Inglês     · texto em Inglês     · Inglês ( pdf )
  
 ·  Antioxidant activity of black bean (Phaseolus vulgaris L.) protein hydrolysates
EVANGELHO, Jarine Amaral do; BERRIOS, Jose de J.; PINTO, Vânia Zanella; ANTUNES, Mariana Dias; VANIER, Nathan Levien; ZAVAREZE, Elessandra da Rosa

        · resumo em Inglês     · texto em Inglês     · Inglês ( pdf )
  
 ·  Microbiological quality of meals served in nursing homes in the city of Ponta Grossa, Paraná
ALMEIDA, Luciana de; ALMEIDA, Denise Milleo de; PIETROWSKI, Giovana de Arruda Moura

        · resumo em Inglês     · texto em Inglês     · Inglês ( pdf )
  
 ·  Effect of incorporation of nutraceutical capsule waste of safflower oil in the mechanical characteristics of corn starch films
CAMPO, Camila de; COSTA, Tania Maria Haas; RIOS, Alessandro de Oliveira; FLÔRES, Simone Hickmann

        · resumo em Inglês     · texto em Inglês     · Inglês ( pdf )
  
 ·  Preparation and microbiological analysis of Tuscan sausage with added propolis extract
VIERA, Vanessa Bordin; PIOVESAN, Natiéli; MORO, Karine Ines Bolson; RODRIGUES, Angela Souza; SCAPIN, Gabrielle; ROSA, Claudia Severo da; KUBOTA, Ernesto Hashime

        · resumo em Inglês     · texto em Inglês     · Inglês ( pdf )
  
 ·  Evaluation of the antimicrobial activity of pecan nut [Carya illinoinensis (Wangenh) C. Koch] shell aqueous extract on minimally processed lettuce leaves
CAXAMBÚ, Sabrina; BIONDO, Elaine; KOLCHINSKI, Eliane Maria; PADILHA, Rosiele Lappe; BRANDELLI, Adriano; SANT’ANNA, Voltaire

        · resumo em Inglês     · texto em Inglês     · Inglês ( pdf )
  

Creative Commons License Todo o conteúdo deste periódico, exceto onde está identificado, está licenciado sob uma Licença Creative Commons