person Maria Fernanda da Silveira Cáceres de Menezes
schoolDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil. Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)BrazilSanta Maria, RS, BrazilDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil.
person Thaiane Marques da Silva
schoolDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil. Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)BrazilSanta Maria, RS, BrazilDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil.
person Mariana de Araújo Etchepare
schoolDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil. Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)BrazilSanta Maria, RS, BrazilDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil.
person Bruna de Souza Fonseca
schoolDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil. Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)BrazilSanta Maria, RS, BrazilDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil.
person Vandré Pinto Sonza
schoolDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil. Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)BrazilSanta Maria, RS, BrazilDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil.
person Cristiane Franco Codevilla
schoolDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil. Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)BrazilSanta Maria, RS, BrazilDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil.
person Juliano Smanioto Barin
schoolDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil. Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)BrazilSanta Maria, RS, BrazilDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil.
person Cristiane de Bona da Silva
schoolDepartamento de Farmácia, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), Santa Maria, RS, Brasil.Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)BrazilSanta Maria, RS, BrazilDepartamento de Farmácia, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), Santa Maria, RS, Brasil.
person Cristiano Ragagnin de Menezes
*
schoolDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil. Universidade Federal de Santa Maria (UFSM)BrazilSanta Maria, RS, BrazilDepartamento de Ciência e Tecnologia de Alimentos, Universidade Federal de Santa Maria (UFSM), 97105-900, Santa Maria, RS, Brasil.
DECLARATION OF CONFLICT OF INTERESTS
The authors declare no conflict of interest. The founding sponsors had no role in the design of the study; in the collection, analyses, or interpretation of data; in the writing of the manuscript, and in the decision to publish the results.
AUTHORS’ CONTRIBUTIONS
The authors contributed equally to the manuscript.