SciELO - Scientific Electronic Library Online

 
vol.30 issue1Carbohydrate composition of ripe pineapple (cv. perola) and the glycemic response in humans author indexsubject indexarticles search
Home Pagealphabetic serial listing  

Services on Demand

Journal

Article

Indicators

Related links

Share


Food Science and Technology

Print version ISSN 0101-2061

Ciênc. Tecnol. Aliment. vol.30 no.1 Campinas Jan./Mar. 2010

http://dx.doi.org/10.1590/S0101-20612010000100042 

ERRATA

 

 

Ciênc. Tecnol. Aliment., Campinas, 29(4): 738-747, out.-dez. 2009

No processo de publicação do artigo "Avaliação da produção de ácido lático por Leuconostoc mesenteroides B512F em xarope de caju" página 738, publicado no volume 29(4), o 2º título foi transcrito sem a tradução para o inglês, sendo:

Onde lê-se: Avaliação da produção de ácido lático por Leuconostoc mesenteroides B512F em xarope de caju

Lê-se: Evaluation of the lactic acid production in cashew syrup by Leuconostoc mesenteroides B512F

Creative Commons License All the contents of this journal, except where otherwise noted, is licensed under a Creative Commons Attribution License